En tjejhelg

I helgen ska jag umgås med mina universitetsbästisar Ellen och Rebecka. Hoppas på en riktig tjejhelg och den får gärna innehålla lite av följande.
 
Fredag
 
Rebecka kommer inte förrän om några timmar från Stockholm och ska sova hos mig. Jag möter henne på stationen, sen går vi hem till mig, byter om till något bekvämt, dricker lite rödpang, äter lite chips och catchar upp om det vi inte hunnit prata om med Veronica Maggios nya i bakgrunden. 
 
Lördag
 
Efter frukosten åker vi in till Malmö för att möta upp Ellen. Vi tittar inom nya H&M huset (jag är sugen på en ljusblå linneduk från H&M Home, att fräscha upp glittriga-strump-garderoben med strumpor från Monki och såklart att kika igenom vårnyheterna på & other stories som är i princip den enda butiken jag är otrogen med mot min kära arbetsplats). Nu är vi hungriga och tar därför en sallad på Kärleksgatan 3, Njutbar eller gamla goda Holy Greens (som jag saknar sen dagarna jag jobbade i Helsingborg och åt "mynta melon med räkor istället för kyckling" till lunch 3 dagar i veckan. Snälla Holy Greens, öppna i Hyllie). Sedan fortsätter vi shoppingen genom att kika inom Aplace och Florista för inspiration till garderoben och till vasen. Till middag hade jag gärna testat Mastio (Victor, hit vill jag på dejt snart) eller Soi 29 (thailändskt i fancy tappning, hur gott låter inte det?) men nu har vi bestämt att vi ska laga mat hemma hos Ellen. Innan dess tar vi dock ett glas på Gustavino, kanske har vi till och med rosépremiär!? Sedan tar vi pågatåget hem till Ellen i Lund och lagar något gott, till exempel den här risotton med broccoli och citron
 
Söndag 
 
Vi äter kokosyoghurt med egenrostad granola och gott kaffe till frukost. Det ska bli kanonväder så vi lånar Pepsi och åker in till Lund för att leka med Ellen och hennes nya valp i stadsparken. Sedan äter vi lunch på Cashew Vegan Kitchen (det är nog inte öppet på söndagar, men i det här blogginlägget är det inte så noga med öppettider) och är nostalgiska om vår busiga tid som lundastudenter innan Rebecka måste hoppa på tåget hem till Stockholm. Vill träffas snart igen tjejer <3 
 
Alltså pirret i den här bilden från Valborg 2016, med favvisarna. Önskar att Linn också var med i helgen, men som kompensation har vi bokat en weekend i Juni - mer om det i ett annat blogginlägg. 
0 kommentarer