Önskelista

Min födelsedag är runt knuten och min familj har efterfrågat efter en önskelista. Varsågod, materiella drömmar kommer här. 
 
Allra allra helst vill jag ha bidrag till en tavla jag suktat efter i över ett år. Konstnären heter Nick Alm och jag tycker den här målningen av honom har allt. Så fin så fin så fin!

 
 
Älskar att få skönhet i present. Just nu önskar jag mig en Jade Roller, parfymen Twilly från Hermès, gosigaste body lotionen från Kiehl's, samt Facial Cleanser Milky Jelly och Moisturizing Moon Mask från Glossier. 

 
I inredningsväg önskar jag mig vackra krukor från Bergs Potter, allra helst en riktigt stor i grönt! Jag har inte hittat någon av de största online, men dom finns på mitt favoritkafé med tillhörande inredningsbutik Geijersgatan 53. Jag önskar mig också ett fint grytunderlägg i skandinavisk form (bokstavligt talat) från Svenskt Tenn.  

 
Mjuka paket är dom bästa! I klädväg önskar jag mig den här mysiga fuskpälsen från Samsøe Samsøe (från en kollektion exklusivt producerad för Boozt), den här övermänskligt stiliga kappan från Baum und Pferdgarten samt två blusar perfekt för en höstdag. Den ena från Munthe och den andra från Baum

0 kommentarer