En väldigt energigivande helg i Göteborg

För flera veckor sedan så bokade jag och Linn in en natt på hotell i Göteborg för att stilla lite bästissaknad och göra något mysigt i grådimmiga november. Har längtat sedan vi bokade och i lördags var det äntligen dags. 
 
Efter incheckning tog vi en lunch på en resturang som tyvärr hade lite halvtrist mat - men vad gör det när man är återförenad med sin bästis? Mycket förtjust i porträttet på väggen förresten. 
 
 Linn överraskade med en försenad födelsedagspresent - blev så himla glad! Doften från Jo Malone luktar ros och jag kommer använda den när jag vill känna mig lite extra piffig. Tack <3<3
 
Vi hade bokat rum på Hotel Bellora - så gulligt. Hade jag drivit ett hotell hade jag velat inreda prick så, med pampiga fönster, färgad mosaik, romantiska blomstertapeter och klassiska cafémöbler. Allt insvept i en italiensk aura. 
 
Efter lunch och en sväng på stan köpte vi med oss lite snacks och slängde oss i hotellsängen med varsitt glas bubbel. Finns inget jag tycker är mysigare än att hänga på hotellrum! Så lyxigt och mysigt! Tre timmar gick i ett nafs innan vi svidade om till finkläder och gick ner till middagen.  
Middagen intogs också på hotellet. Vi tog en pizza med löjrom och rödlök och en med tryffel och potatis och åt halva var. Det var inte trista pizzor kan jag säga. Har craveat kombinationen rom och rödlök i flera veckor så tyckte den var lite extra god! Sugen på att göra en råraka med samma topping inom kort. 
 
Till efterrätt drack vi supergoda espressomartinis (espressotinis kanske det heter?) och pratade vidare om allt och inget. Njöt av den här stunden! 
 
Morgonen efter åt vi en mer än godkänd hotellfrukost och gick sedan ut i ett regnigt Göteborg. Fick dock låna ett rejält paraply av hotellet så det gjorde inte så mycket att det regnade. 
Kände mig söndagsfin framför Belloras gröna fasad i mitt nykapade hår och fyra favoritplagg: min kaninklänning, rutiga fyndkappa, glitterstrumpbyxor och duvblå New Balance sneakers. 
 
Sedan strosade vi runt på stan i några timmar, umgicks och inspirerades på Åhlens City och Vallgatan 12. För min del blev det bara en liten shopping, ett par gammelrosa skinnhandskar eftersom jag lagt bort mina gamla på tåget. Redan favoriter! Mycket nöjd med min nya princip att inte köpa basfärger, känner mig ju oftast så mycket finare i färg.  
Ögon- och näsgodis från Dior
 
Sedan var det tyvärr dags att hämta våra väskor på hotellet och ge oss av, Linn norrut och jag söderut, hemåt igen. Energin och inspirationen jag fick sparar jag i mig under hela hösten!
0 kommentarer