En dag i lagandans tecken
Igår spenderade hela inköpsavdelningen, där jag ingår, vår fredag i Köpenhamn för rekreation och teambuilding som det så fint heter.
Vi började dagen med brunch på trevliga Bistro Royal, där vi åt croassaints, drack kaffe och delade ut teamtröjor.

Därefter följde en späckad dag där vi löste mysterium på Citadellet, åkte längs kanalerna i färgglada Nyhavn, åt bagels och allmänt hade det trevligt och var glada att få omväxling från kontoret.
På kvällen var det dags för den absoluta höjdpunkten enligt min mening. Vi skulle äta på Apollo Bar & Kantine dit jag velat gå i månader. Vi fick ett eget rum och såhär vackert var det uppdukat när vi kom. Så fin mix mellan urbant, romantiskt och industriellt som bara danskarna kan göra.





Hade gärna tagit med mig både buketten och urnan hem som helgbukett


Det bjöds på bubbel till fördrink och vi drack den till en quiz som avdelningens främste lekledare anordnade. Tävlingsinstinkt saknas inte hos oss kan man konstatera.

Apollos karakteristiska skulpturer blickade ut över lokalen
Maten lagades framför oss och vi blev serverade burrata med fikon till förrätt, en sallad på kålrabbi och grönkol med citronzest till mellanrätt, en nötstuvning med rotselleri till varmrätt och slutligen en chokladkaka med körsbärsglass till varmrätt.



Den här burratan med mozerella, mandel, fikon, citronzest, olivolja och svartpeppar är på riktigt på topp 10 listan av det godaste jag ätit! Vattnas i munnen när jag tänker på den och mozarellan man köper i mataffären kan slänga sig i väggen om man jämför med denna.
Tack och bock jobbet och kollegorna för en så trevlig fredag!